Blogg

Har du eller dina anhöriga drabbats av det ökande våldet? Upplever du otrygghet?

Det är temat för tisdagens ring Swebbtv kl 10.00-11.00 med Petrit Latifi och Lennart Matikainen i studion.

Ring in på 08-122 000 36 och berätta om det som är viktigt för dig. Eller ställ frågor till Petrit och Lennart. Telefonslussen öppnar kl 9.30.

Petrit Latifi är en ung samhällsaktivist som har vuxit upp i ett svenskt utanförskapsområde. Han har bland annat ifrågasatt negativ särbehandlingen av svenskar. Lennart är en relationscoach och författare som har förekommit i många av våra program.

Kan man använda språket för att vilseleda och för att skapa en verklighet som inte finns? 

I detta program samtalar Mikael Willgert med professor emeritus i etnologi Karl-Olov Arnstberg om hur språket används som maktmedel för att forma människor till att underkasta sig en viss politik.

Swebbtv Nyheter 18 september 2020 om regeringens prognos för statens utgifter, om flyktinglägren på Lesbos som bränns ner och mycket annat. 

Temat i dag är Corona. Frågeställningarna kring pandemin börjar klarna. Vilken roll har media spelat och hur ska man tänka kring vaccinering m.m.? För att undvika missförstånd; Vi ställer oss helt bakom Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Bilden börjar klarna om Coronapandemin. 

Hur farlig är den?

Ska vi använda ansiktsmask?

Ska vi vaccinera oss?

Är Corona ytterligare ett iscensatt larm?

Dessa och många andra frågor får sitt svar i detta avsnitt där Mikael Willgert samtalar med Lars Bern som summerar läget baserat på vetenskapliga rapporter och ger en uppdaterad bild.

I denna onsdagsintervju samtalar Lennart Matikainen med polisen Peter Grannars, som för en del gjort sig känd som segwaypolisen. Peter som arbetar på Södermalms polisdistrikt i Stockholm har även varit med i SvT:s dokumentär ”Polisskolan – 30 år senare”. 

Han arbetar nu återigen i yttre tjänst men har tidigare hunnit med att vara både gruppchef, förundersökningsledare och fackligt aktiv. För att ”tömma huvudet” efter arbetet dansar han gärna Salsa.

Swebbtv Nyheter 16 september 2020 om negativ sparränta, klaner och brottslighet, Rasmus Paludan och mycket annat. 

Idag finns inget speciellt tema. Inringarna är fria att ta upp de ämnen som känns viktiga. I studion finns professor emeritus i etnologi Karl-Olov Arnstberg och relationscoach Lennart Matikainen.

I detta program kommenterar Runar Søgaard politikerna och politiken i Sverige. Runar är också intresserad av amerikansk politik och var tidigt övertygad om att Donald Trump skulle bli president. Runar är säker på att Trump vinner även nästa val.

Han kan tänka sig att engagera sig politiskt och i slutet av programmet ger han sin personliga syn på var och en av partiledarna i riksdagen.

Swebbtv Nyheter 11 september 2020 om coronaviruset, motståndet mot 5G, Runar och mycket annat. 

Swisha Swebbtv:

swebbtv swish

 

Stöd Swebbtv på fler sätt:

• Stöd ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 eller bankgiro 147-0558

• Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto:
9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

• Donera med Bitcoin Donations
(Scanna QR-koden nedan)

bitcoin symbol

• Handla produkter i vår webbutik https://butik.swebbtv.com/

• Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se

• Gör översättningar av program till engelska. Mejla info@swebbtv.se om du är intresserad

• Se alla våra program här på vår hemsida och berätta för andra

Tack för ditt moraliska och ekonomiska stöd!

Mikael Willgert
Svensk Webbtelevision

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)