Blogg

Varför är polisens "fulparkering" i SVT:s intresse? Det kan väl vem som helst räkna ut att det finns en vettig förklaring till varför de valde att parkera som de gjorde.

EU-Valet handlar inte om högerextremism. Det handlar om att låta stater inom EU ha rätt att utöva sin demokrati.

Ledarna i Ungern och Polen har betydligt större folkligt stöd än den svenska regeringen. Ändå påstår våra ledare att Ungern och Polen är odemokratiska. 

Detta beror på att våra ledare har definierat om demokrati till att betyda att man måste tycka som de.

Ronie Berggren som gör Amerikanska nyhetsanalyser har jag följt under en längre tid. Han gör förutom sin analys om USA:s politik även inlägg om islam - dess ideologi och historia. Nu senast har han släppt en bok i ämnet via sin blogg som du hittar länk till i slutet av detta inlägg.

Ronie skriver ett intressant inlägg på sin FB med rubriken: Europa måste förbereda sig på mötet med radikal islam. Inlägget publiceras här i sin helhet med Ronies tillåtelse.

Om du inte redan bekantat dig med hans analyser kan jag rekommendera dessa då de är gedigna och fylld med fakta, jag känner mig alltid klokare efter hans inlägg. 

Det har varit ett stort intresse för Svensk Webbtelevisions konferens "Det stora bedrägeriet - 2".

Platserna är slutsålda men vi har en väntelista för ev. återbud. Är du intresserad av att stå med på väntelistan, skicka mail till info@swebbtv.seKonferens 2019 den 18 maj Det stora bedrägeriet 2 Inbjudan 1

I terrordådet på Sri Lanka 21 Pril 2019 mördades 253 människor av självmordsbombare i kyrkor och hotell. Tre av offren var syskonen Alma 15 år, Agnes 12 år och Alfred 5 år, från Danmark. Idag begravdes syskonen. På bilden syns deras överlevande syster Astrid och föräldrar lossar ballongerna från deras kistor.

Vi får möta de två första partiledarna för Sverigedemokraterna Anders Klarström och Mikael Jansson.

De beskriver hur partiet arbetade sig uppåt trots motviljan från etablerade media och från andra riksdagspartier.

Jeanette grundaren till VidDinSida fick idag träffa statsministern och överlämna de nästan 84.000 underskrifter emot att det finns fattiga pensionärer som är hemlösa.

Socialdemokraterna har länge nu vandrat på vägen mot att allt fler människor känner misstro mot dem. Det är den ena skandalen efter den andra. Socialdemokraterna stigmatiserar och demoniserar sina politiska motståndare som troll, nazister, rasister, fascister, antidemokrater och till att vara "mörka krafter". Men hur är det med dem själva? 

Linda Snecker från Vänsterpartiet försöker i ett svar härska genom att blåsa upp sig själv som kunnig inom Sveriges statsbudget. Med tanke på att hon inte förstår hur en ansvarslös migrationspolitik medför underskott i kommuner och regioners budget, ska hon nog tagga ner sin narcissistiska grandiosa läggning. Hon beskrivs nu på sociala medier som ekonomiförnekare.

Kunde inte motstå att gå och titta på Socialdemokraternas första majtåg i Norrköping, eftersom det är mitt första år i staden. Förvisso om man har man varit på 1 majtåg tidigare så vet man att det inte är förknippat med några större överraskningar. 

Same old story - samma ramsor om och om igen, år ut och år in. Det finns inte så mycket att ta del av när man tittar på syndikalisternas demonstration. De var cirka 20 st, tre barn och en hund. Polisen var på plats med fem man. 

Redan 2014 avslöjades att imamen Abo Raad från den beryktade Gävle moskén avslöjats med hyllning till IS-terrorister. Ändå genomför Gävles kommunalråd ett studiebesök för dialog i moskén 2015. Kvinnliga politikerna kliver in i moskén med slöja, vilket både känns och ser undergivet ut, och en av dem gör tummen upp med slöjan som täcker hennes hår. 

Gefle Dagblad skriver augusti 2015 ett reportage om Gävle politikernas besök i moskén Al-Rashideen. Det framgår i reportaget att det inte kommit fram någonting om extremism eller sympatier för våldsbejakande islamism i Gävle.

Nu 2019 har moskéns imam, Abo Raad och hans 34-åriga son tagits i förvar av Säpo och ska utvisas, med högsta sannolikhet på grund av att de är ett säkerhetshot och ingen av dem är medborgare i Sverige. Jag kan inte hitta sonens namn i Expressen, de skriver så här: "Gävleimamen Abo Raad togs i går i förvar av Migrationsverket tillsammans med sin son". Det gör mig nyfiken på vem sonen är eftersom de inte vill nämna hans namn.

Kronan fortsätter falla och Lars Bern uttrycker oro för att detta inte går att komma till rätta med. Vi har målat in oss i ett hörn med stigande skulder och vikande ekonomi. Sveriges bytesbalans, som har varit stark, försämras nu trots att kronans värde faller. Dessutom finns risk för en fullständig bankkollaps om räntorna stiger. Vid förra finanskrisen gick bankerna till statsmakterna för att få hjälp. De nya regelverken innebär att man istället kan ta insättarnas pengar.

Via facebook och sidan - Gula Västarna i Norrköping tog jag del av planeringen av en demonstration som var idag lördag 27 april i Norrköping. Det var sju modiga personer som samlades vid stationen för att uttrycka sitt missnöje över politikernas förakt mot folket. 

För Socialdemokraterna är det heligt att demonstrera 1 maj. De samlas och skriver sina plakat över de orättvisor de förfasar sig över, i allefall förfasar sig över 1 maj. När jag var medlem och aktiv fritidspolitiker inom Socialdemokraterna, var det inte bara jag som då tyckte att 1 maj demonstrationen inte fyllde nått syfte.

En skolklass årskurs 2 hade städdag i Helsingborg. Barnen var ute och plockade skräp i naturen, när de hittade en skarp handgranat. Barnen rörde inte handgranaten, utan hämtade sin lärare som uppger till SVT, att denne aldrig tidigare varit med om nått liknade. I detta fallet var det nog ren tur att barnen agerade korrekt. 

Onsdag den 24 april demonstrerade organisationen "Vid din sida" för gamla och hemlösa.00000.00 52 19 46.Still003

Nästan 4000 demonstranter kom igår på den lyckade demonstration i Stockholm arrangerad av Jeanette Höglund som är grundaren till VidDinSida. Hon hade samlat ihop 74.000 namnunderskrifter gällande hemlösa pensionäres situation, som hon ville överlämna till statsministern personligen.

Istället för Löfven på plats kom partiledaren för Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson. 

Men varför var inte media på plats? Lyssna på samtal med Aftonbladets tipstelefon om deras ointresse.

”Ses vi på onsdag, Stefan Löfven?”

Är det meningen att frivilliga organisationer ska förse hemlösa pensionärer med mat, kläder och SL-kort? Är det meningen att detta ska möjliggöras via swishbidrag från allmänheten? Att dessa äldres mättnad ska bero på Ica-handlares välvilja? Är det värdigt ett välfärdssamhälle, är Jeanette Höglunds fråga till Stefan Löfven. 

Här finns beskrivningar och kommentarer på våra program. Skicka gärna synpunkter och tips till info@swebbtv.se

Vill du bidra ekonomiskt går det bra på

• Swish 123 535 86 92 

• Bankgiro 147-0558.

Tack för ditt moraliska och ekonomiska stöd!

Mikael Willgert
Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)