Blogg

I studion sitter Johan Widén och Lennart Matikainen. Dagens ämne är: Hur mår Sverige egentligen? Stefan Löfven målar upp en väldigt mörk bild av situationen i Sverige. Hur är situationen? Ring in och berätta.

Domstolarna utgör demokratins tredje hörnpelare. Riksdagen är lagstiftaren, regeringen är verkställaren, HD och HFD, den dömande makten, som ska tillse att lagen tillämpas korrekt och enligt – den demokratiskt valda – lagstiftarens vilja.

Men tänk om domstolarna inte bryr sig om vad lagstiftaren säger, utan mer om sina egna privata åsikter. Det är vad domstolsaktivism går ut på. Och omvänt: om riksdan blir aktivistisk och fattar beslut som inte är lagliga. Då ska domstolen upphäva sådan lag.

Lars Bern förklarar agendan som just nu drivs av världens finansintressen. Det handlar om att all ekonomisk aktivitet i vårt samhälle ska flytta från små företag till stora internationella bolag. Coronapandemin har drivit på detta genom att alltmer säljs på nätet vilket flyttar intäkterna från små lokala bolag till nätjättar som Amazon. Globalisterna understödjer denna utveckling genom den påverkan som ges i de medier som de också kontrollerar.

Lars Bern konstaterar att "The Great Reset" som lanseras av World Economic Forum i samrbete med FN är ett angrepp på vår frihet och våra möjligheter att starta och driva affärsverksamhet.

I denna lördagsintervju får vi möta riksdagsman Björn Söder, en av förgrundspersonerna i Sverigedemokraterna. Ett parti som idag är en maktfaktor i Sveriges riksdag.

Swebbtv Nyheter 20 november om tortyrvåldtäkten på kyrkogården, om munskydds effektivitet, om valfusk samt mycket annat. 

Swebbtv Ledaren är vårt morgonprogram som kommer två gånger per vecka, Vår plan är tisdagar och fredagar.

Denna gång handlar det om de traditionella medierna och hur värdegrunden har infiltrerat även företagen.

I det här programmet diskuterar Mikael Willgert med professor emeritus i etnologi Karl Olov Arnstberg om politikernas kamp om makten och hur maktspelet har gjort att politikerna har tappat kontroll över utvecklingen.

Sverige har alltmer kommit att likna en herrelös vagn som ingen styr eller vet vart den är på väg. En eskalerande otrygghet, ökande brottslighet, klaner som infiltrerar myndigheter och en omfattande migration som öppnar för etniska konflikter. Inget parti har haft denna utveckling på sin agenda men maktspelet har gjort att vi har hamnat där ändå.

I studion sitter Johanna Hoffman och Lennart Matikainen. Dagens ämne för Ring Swebbtv Live är fritt!

Swebbtv Nyheter 18 november om senaste turerna i Corona-restriktionerna, om stulna vapen från Rosenbad, om Elon Musk samt mycket annat. 

I dagens program samtalar vi om vad religionsfrihet innebär. Detta med anledning av striden om slöjans vara eller icke vara i bl a Skurup.

Varför vägrar man utvisa grova brottslingar? I detta även varför vänstern verkar vurma för våldtäktsmän. I det s.k feministiska styret syns utifrånkommande våldtäktsmän få väldigt mycket stöd!

Offren blir i många fall bortglömda eller attackerade av feminister! Hur mycket våld tål Sverige? Antal bombdåd och skjutningar ökar löpande. Samtidigt har Rosenbad plundrats på vapen, IT och utrustning. Vapnen har spårats till kriminella gäng. Om inkonsekvensen vad gäller Coronarestriktioner. Olika bud som knappats öar trovärdighet. Vi avslutar med en relationsruta.

Swisha Swebbtv:

swebbtv swish

 

Stöd Swebbtv på fler sätt:

• Stöd ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 eller bankgiro 147-0558

• Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto:
9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

• Donera med Bitcoin Donations
(Scanna QR-koden nedan)

bitcoin symbol

• Handla produkter i vår webbutik https://butik.swebbtv.com/

• Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se

• Gör översättningar av program till engelska. Mejla info@swebbtv.se om du är intresserad

• Se alla våra program här på vår hemsida och berätta för andra

Tack för ditt moraliska och ekonomiska stöd!

Mikael Willgert
Svensk Webbtelevision

WEBBUTIK

Välkommen till vår webbutik där du kan handla t-shirts, kepsar, böcker, dekaler m.m.

butik bild

Nyhetsbrev

Var först med att få ta del av våra nyheter – direkt till din epostadress. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

mainlogo

Svensk Webbtelevision

Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser.

Vi tycker att de etablerade mediehusen gör ett dåligt jobb och att de missbrukar sin ställning. De ger inte en trovärdig bild av verkligheten inom framförallt tre områden som är styrda av politisk korrekthet. Det gäller massmigrationen, klimatlarmen och feminismen. Den felaktiga eller mörklagda informationen leder till mycket negativa konsekvenser för oss medborgare. Därför är det framförallt inom dessa områden vi arbetar för att komplettera bilden utifrån ett medborgarperspektiv.

Vi vill försvara yttrandefriheten. Vi vill främja upplysning, bildning och publicering av information även när den är obekväm. Därför är vi partipolitiskt och religiöst obundna.

Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro, medborgarinflytande och på sikt delägarskap. Vi granskar makthavarna - inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media.

Här finns ett anslag om Swebbtv du kan ladda ner och dela.

pdfHämta som utskriftsvänlig PDF

Swebbtv small

GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)