https://youtu.be/2iaBsh_WR-s

Här är den fulla versionen av inspelningen från Svensk Webbtelevisions möte om Det stora bedrägeriet 22 mars i centrala Stockholm.

Mötet ägde som tidigare nämnts rum i centrala Stockholm och samlade drygt 100 entusiastiska deltagare.

I presentationen förklaras översiktligt på vilket sätt Massmigration, Klimatlarm och Feminism hänger samman i det bedrägeri som kostar skattebetalarna 1000-tals miljarder och i förlängningen hotar vårt självbestämmande.

Massmigration, Klimatlarm och Feminism är genomgående teman för den politiskt korrekta läran som dikteras av vårt etablissemang och som är helt styrt av globalisternas intressen. Detta leder till att makt över oss och vårt land överförs till FN, EU, globala banker och andra organisationer. Dessutom öppnas för ett stort antal nya skatter, regler och förändringar som påverkar våra liv negativt. Det värsta är att det drabbar framförallt den unga generationen och svaga grupper mycket hårt med bostadsbrist, ej fungerande undervisning och med motsättningar i samhället mm.

Förvånande nog sammanfaller globalisternas intressen med vänsterns intressen som också är den kraft som genomsyrar Sveriges etablissemang och som möjliggör detta stora bedrägeri mot svenska folket. Problemen i Sverige håller på att bli mycket stora och det finns inget som ännu tyder på att politikerna är kapabla att lösa detta.

Vi tror att det bästa sättet att möjliggöra förändring är att avslöja bedrägerierna och bedragarna vilket är temat för nästa planerade möte. Boka in den 19 maj!

Hör av dig om du vill bidra med din historia i mötet! Om du har drabbats av bedrägeriet tveka inte att berätta om det.

ALLA BLOGGINLÄGG