https://youtu.be/aTw6eMcwrDs

Detta är den tredje delen av lördagsintervju 20 med Lars Bern där vi talar vi om globalisternas misstag att försöka stoppa alternativmedia.

Resultatet har blivit att många tappar tilltron till globalisternas kanaler. Resultatet är också att många söker sig till andra vägar för kommunikation och delning av information

Specifikt tittar vi i programmet på Bonniers attack som resulterade i nedstängning av den medborgardrivna kanalen Granskning Sverige.

Vi tittar också på Bonniers attack mot Google med krav på censur av Googles sokresultat samt innehållet på Youtube.

Även regeringen går Bonnier till mötes och kräver åtgärder från Google som lovar öka antalet  granskare till 10.000 st varav vissa är svenskspråkiga.

Facebook är också anmodade att vidta åtgärder men där har Facebooks VD Mark Zuckerberg redan initierat åtgärder mot de negativa kommentarerna angående invandringen.Detta framkom i ett förtroligt samtal med förbundskansler Angela Merkel då de trodde att mikrofonerna var avstängda.

Vi har i programmet en kort intervju Fabian Fjälling som är en av initiativtagarna till Granskning Sverige och med Nina Drakfors som medverkade under en period. De ger båda en mycket negativ bild av Bonniers, Facebooks och Googles agerande för att tysta kritiken mot globalisterna.

Här finns beskrivningar och kommentarer på våra program. Skicka gärna synpunkter och tips till info@swebbtv.se

Vill du bidra ekonomiskt går det bra på

• Swish 123 535 86 92 

• Bankgiro 147-0558.

Tack för ditt moraliska och ekonomiska stöd!

Mikael Willgert
Svensk Webbtelevision

 GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)