https://youtu.be/5mjApj7MXBs

Detta är del 8 med relationscoach Lennart Matikainen - Den gråtande polisen möter de "små barnen" - polis i kaos inför flyktingvågen.

Sammanfattning:

Omorganisationen inom polisen skapade kaos inom polisen lagom till migrantinvasionen 2015. Många kompetenta chefer förlorade sina tjänster. 100% av marockanerna har efter kontakter med Marocko visat sig ljuga om sin ålder. Trygghetsvärdar på Peace and Love-festivalen greps för våldtäkt. Antalet nedlagda våldtäktsmål har ökat till 17 per dag. Kvinnor på HVB-hem har sexuella relationer med de ensamkommande.

Lennart Matikainen har lång erfarenhet som coach bland annat inom polisen. Han deltog i TV4s skilsmässohotellet där han kallade de ensamkommande för "skäggbarn" vilket gjorde att han fick sparken.

Allt för många människor vårdar sitt varumärke i stället för att ta ansvar för det samhälle de lever i. I slutet rum berättar de hur de ljuger på jobbet och att de skulle få sparken om de säger som det är.

Polisen rullade ut sin omorganisation i början av 2015 och redan då hade de information om att det väntades en flyktingvåg senare under 2015, vilket framkommit nyligen. Man sa att organisationen skulle bygga underifrån vilket var falskt. Lennart har arbetat tillsammans med en polis för att kartlägga hur omorganisationen har gått till och att en PR-byrå fick i uppgift att skapa omorganisationen utifrån direktiv uppifrån.

430 kompetenta polischefer fick beskedet att de skulle säga upp sig för att söka sin tjänst i den nya organisationen. Det skulle vara ren formalia men visade sig vara en ren blåsning. Endast 5 chefer fick den sökta tjänsten. Resten erbjöds att hamna på "elefantkyrkogården" NOA. En hög kvinnlig polischef sa "Fuck You" och blev placerad i en städskrubb, en riktig sådan. Hon sa upp sig och då visade det sig att hon blev utan A-kassa.

425 nya personer som var lojala mot Eliasson anställdes. I denna situation sa tre poliser om dagen upp sin tjänst. Många civila anställdes som utredare med höga löner och som skulle handledas av poliser som blev utskickade i patrullering på gatan.

Sammanhållningen inom polisen var sönderslagen när Sverige nåddes av migrantvågen.

När flyktingbarnen kom från Finland på 40-talet var männen kvar och stred för landet medan 71% av migranterna som nu kommit till Sverige är män. Vilka män lämnar sina fruar och barn om det blir krig?

Afghaner och marockaner är grova brottslingar som är så råa att exempelvis befintliga kriminella i Gottsunda ber polisen om hjälp.

På Peace and Love-festivalen i Borlänge skickade man in ensamkommande som trygghetsvärdar som sedan blev gripna för våldtäkt.

Polisen ägnar sig att transportera afghaner till boenden i andra landsändar som sen åker tillbaka till Stockholm och grips på nytt.

Polisen klarar upp 1,5% av alla inbrott i Stockholm. Antal nedlagda våldtäktsmålen har ökat från 13-17 per dag. Nu börjar till och med Expressen tala om problemen.

En utredare på Södermalm berättar att kontakter med Marocko visat att 100% av Marockanerna är äldre än de uppgett.

En majoritet av "afghanerna" kommer från välbärgade familjer i Iran. 30-50 % av afghanerna beräknas använda narkotika. Många pojkar är sexuellt utnyttjade i sitt hemland.

De sexuella övergreppen pågår på de svenska HVB-hemmen där svenska kvinnor har relationer med sina klienter vilket är emot alla principer. Kvinnor i olika hemliga forum berättar om nära relationer med sina afghaner.

Nu börjar även Expressen och Aftonbladet att berätta om att nästan alla grova våldtäkter begås av utom-europeer. 

Det naturliga för en flykting är att stanna i ett grannland såvida man inte lockar med villiga kvinnor och pengar.

Alla våra grannländer undrar "Vad faan håller ni på med i Sverige?" Det behövs lite finsk Sisu.

ALLA BLOGGINLÄGG