https://youtu.be/u3aCNRRnRgA

Detta är del 1 med Mikael Willgert som öppnar och inleder konferensen.

Sammanfattning:

165 entusiastiska deltagare hade kommit till mötet som var partipolitiskt oberoende och inte syftade till att ta fram lösningar men att visa på problemen. Syftet är att få "fiskstimmet att vända" och det kan ske om de bedrägerier som pågår i Sverige avslöjas. Det konstateras med ett antal exempel att vilseledandet och repressionen har blivit norm i det svenska etablissemanget.

Mikael Willgert öppnar mötet och hälsar alla 165 entusiastiska deltagare välkomna. Han informerar om att mötet liksom Swebbtv-kanalen är partipolitiskt oberoende och att ingen reklam för något politiskt parti ska förekomma i mötet.

Han säger också att mötet inte syftar till att hitta lösningar. Detta är något som vi överlåter till politikerna och de politiska partierna att enas om. Vår uppgift är att lyfta fram frågorna och peka på problemen, säger han.

Sverige är som ett fiskstim som har simmat i fel riktning de senaste decennierna och vi behöver vända riktning. Det bästa sättet för att vända riktningen är att avslöja de felaktigheter och bedrägerier som pågår i Sverige.

Se gärna det inledande mötet från den 22 mars där bland annat definitionen av bedrägeri gås igenom. Ett bedrägeri innehåller ett vilseledande, en skada och en vinning för bedragaren.

Vilseledande och repression har blivit norm för Sveriges etablissemang. De anklagar oss för att sprida "hat och hot" men är i själva verket själva de som sprider hat och hot. Han nämner att Svenska kyrkan har tagits över av vänsterrörelsen och påminner om bibelns stränga syn på förledande.

Han tar också upp att Aktuellt verkar försiktigt börja ställa kritiska frågor. Det borde de ha gjort tidigare men det är ett täcken på att de inte kan fortsätta riktigt som förrut.

Mikael nämner afghanöverenskommelsen som ett exempel på vilseledande där "en andra chans" inte alls är en andra chans utan en vimsig och ologisk lagstiftning som är specialanpassad för afghanerna. Deltagarna uppmanas ringa politikerna och fråga vad de menar med "en andra chans".

Han avslutar med att säga "Vi ska vända det här! Och vi måste hjälpas åt allihop."

Du kan få bilderna from konferensen som pdf genom att skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Här finns beskrivningar och kommentarer på våra program. Skicka gärna synpunkter och tips till info@swebbtv.se

Vill du bidra ekonomiskt går det bra på

• Swish 123 535 86 92 

• Bankgiro 147-0558.

Tack för ditt moraliska och ekonomiska stöd!

Mikael Willgert
Svensk Webbtelevision

 GLOBAL COMPACT

pdfHär är Swebbtvs översättning till svenska av FNs migrationsramverk - Global Compact for Migration! (Draft)

Tre Swebbtv-följare har översatt hela det 34-sidiga dokumentet till svenska. Stort tack till översättarna!

En tittare har hittat FNs rapport från år 2000. Här är rapprten som pdf pdfFNs rapport 17 mars 2000 Migration Replacement

 

Global Compact Nej tack

Använd gärna loggan (högerklicka och spara)